(+30) 2510 230900

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.

Σύνολο: 0,00 €

Η Εταιρεία

Η εταιρία NIAS ιδρύθηκε το 1960 από την Ευγενία Μωυσιάδου. Η διαδρομή που ακολούθησε η επαγγελματίας και ιδρύτρια της εταιρίας, για να καταφέρει να φτάσει στο σημερινό επίπεδο καταξίωσης, ξεπερνάει τα σύνορα της Ελλάδος. Οι σπουδές και η ενσωμάτωση της στην κοινωνία της Ελβετίας και μετέπειτα στην Γερμανία, την κράτησαν πολλά χρόνια μακριά από την πατρίδα. Εξασκώντας το επάγγελμα της Γενικής Κομμωτικής, της Αισθητικής, του 3D Μακιγιάζ, της Ποδολογίας, της Ονυχοπλαστικής και της Διαχείρισης Επιχειρήσεων στις προαναφερθέντες χώρες, απέκτησε τις γνώσεις και την επαγγελματική εμπειρία να μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση αντιμετωπίσει.
Η επιστροφή της Ευγενίας Μωυσιάδου στην Ελλάδα και η στελέχωση της οικογενειακής επιχείρησης NIAS στην πόλη της Καβάλας, υπήρξε σταθμός στην επαγγελματικής της καριέρας.  Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιήθηκε η εταιρία ήταν η παροχή υπηρεσιών καλλωπισμού, υγιεινής και ομορφιάς του ανθρώπου καθώς και η εκπαίδευση τους. Η εταιρία στελεχώνει μέχρι και σήμερα, σύγχρονες σχολές NIAS σε όλη την Ελλάδα με υψηλό επίπεδο κατάρτισης, πρωτοπορώντας στην καινοτομία και κατοχυρώνοντας τα προγράμματα εξειδίκευσης! Η κα Μωυσιάδου δηλώνει:  " Τίποτα στην ζωή μου δεν ήρθε τυχαία. Αν θέλεις να πετύχεις κάτι πρέπει να παλέψεις με ότι έχεις για να το πετύχεις". Έτσι λοιπόν θωρακίζοντας την πορεία της έδωσε την σκυτάλη του ομίλου στον Χρήστο Μωυσιάδη, μεταφέροντας τις γνώσεις και την φιλοσοφία που είχε στην νέα γενιά.

Η εταιρία, έχοντας πλέον περάσει στα χέρια του Χρήστου Μωυσιάδη έχει πάρει την μορφή που έχει σήμερα. Έχοντας όπλο του τις γνώσεις, την εμπειρία και τις αξίες που περάστηκαν από την προηγούμενη γενιά, ο κ. Μωυσιάδης απογείωσε τον όμιλο NIAS, διατηρώντας την καινοτομία και τις νέες ιδέες ζωντανές. Η επιτυχία και ο επαγγελματισμός της εταιρίας ήταν σίγουρο ότι θα ελκύσουν εταιρίες πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, ωθώντας τες στην συνεργασία με τον όμιλο NIAS και στην συνεχή εξέλιξη!

Η δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.niamo.gr ήταν  αποτύπωση των ιδεών και των αρχών σε συνδυασμό με τα δεδομένα της εποχής που διανύουμε. Το NIAMO αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη ότι όταν πιστεύεις σε κάτι και το αγαπάς όλα είναι δυνατά!

Το ηλεκτρονικό αυτό κατάστημα είναι η λύση για όλους τους επαγγελματίες ή μη, που ασχολούνται με οποιοδήποτε κλάδο ομορφιάς. Η πληθώρα προϊόντων και η ταξινομημένη κατανομή τους, καταστεί εύκολο για κάποιον να αποκτήσει το προϊόν που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. Πλήρως καταρτισμένοι συνεργάτες και υπεύθυνοι παραγγελιών βρίσκονται εκεί για να ανταποκριθούν με υπευθυνότητα  σε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες που γεννιούνται κατά την παραμονή στον ιστότοπο www.niamo.gr .

Έχοντας μεγάλα ονόματα όπως η Swarovski, Artistic, Wahl, Roubloff, Wella, SarynaKey, 3TO,SUDA και πολλές άλλες το NIAMO προσφέρει την απόλυτη ποιότητα σε συνδυασμό με φανταστικές τιμές!

                                                                                                      Δεν έχεις παρά να το διαπιστώσεις και μόνος σου! 

                                                 Εταιρικές Αξίες                                                                                                                                                       Όραμα

Οι βασικές αξίες μας είναι η ακεραιότητα, η υπευθυνότητα,                                                                                       Όραμά μας είναι μια εταιρεία – πρότυπο στον κλάδο της
ο σεβασμός και η πρωτοπορία. Σύμφωνα με αυτές                                                                                                 ομορφιάς και περιποίησης, η οποία θα παρέχει άριστες
   επιχειρούμε και αλληλεπιδρούμε με τους συναδέλφους,                                                                                          υπηρεσίες και θα εξασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση των
         τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.                                                                                                             συναδέλφων, των συνεργατών και των πελατών μας.

ΜΑΡΚΕΣ